Senaste nytt från styrelsen

Hej granne!

Här kommer senaste nytt i vår förening.


Pirra att låna

Vi har införskaffat en pirra för boende att låna vid behov. Maila i god tid till styrelsen@gastfriheten.se för att låna. Längre fram kanske vi kan samäga ytterligare redskap som man inte dagligdags använder men som finns behov av någon gång ibland. 

Problem stamstopp/ översvämning i tvättstugan

Vi har tyvärr haft stora problem med översvämning/stopp i tvättstugan, runt jul/nyår. Det medförde att vi blev tvungna att stänga tvättstugan och vara restriktiva med vatten för att inte riskera att det skulle gå upp i de lägenheter som ligger på samma stam. 

Filmning och spolning genomfördes och nu är rören rensade. Tack för visad hänsyn under avstängning av tvättstugan. 

Status projekt fasad/ dränering/ fönster

Iom att det dykt upp mera brådskande ärenden såsom ovan beskrivits så har prioriteten fått ligga där. Vi har därmed inte skrivit avtal med entreprenör och projektets start kommer ligga längre fram än april 2020. Vi återkommer när vi har mer information om tänkbar arbetsstart. 

Soprum

Vi har haft fortsatt problem med att boende lämnat grovsopor i soprummet. Detta får inte förekomma! Likaså viker man ihop kartonger och säkerställer att man sorterar rätt material i rätt återvinningskärl. Ytterligare ett kärl för papp har tillkommit och hämtningsdagar står numer på soprumsdörren. Så om du kommer till soprummet och det är fyllda kärl kan du se när dessa töms och komma tillbaka med dina sopor. 

Skärpning när det gäller detta. Styrelsen vill gärna lägga tiden och energin på viktigare frågor än att sortera medlemmarnas sopor. 

Vänliga hälsningar, 

Styrelsen, februari 2020