Nu byter vi bredbandsleverantör – så påverkas du

Ett bredbandsuttag med kabel
Det är de här bredbandsuttagen det handlar om.

Vid årsskiftet tar Ownit över som föreningens bredbandsleverantör. Ownit ger oss lägre pris, stabilare uppkoppling och bättre support.

Ownit erbjuder bredband 100/100 Mbit för 119 kronor i månaden per lägenhet. För den som behöver ännu snabbare uppkoppling finns möjlighet att få 1000 Mbit för 399 kronor per månad.

Ownit erbjuder även IP-telefoni för 49 kronor i månaden plus samtalskostnader. Då krävs en särskild dosa som kostar 850 kronor.

Så påverkas du:

De som idag har Svenskt Bredband kommer att flyttas över till Ownit. Föreningen har sagt upp avtalet för alla. Det är alltså inte nödvändigt att säga upp avtalet på egen hand.

De som idag har andra bredbandslösningar erbjuds en gratis övergångsperiod på 30 dagar för den som vill byta till Ownit.

Ownits logga

Mer information i brevlådan:

Under vecka 51 skickar Ownit ut mer information till alla hushåll i föreningen. Med utskicket finns en kod som användas för att registrera sig för ett abonnemang hos Ownit. Koden kan användas direkt (det går att registrera innan årskiftet) eller sparas för den som vill ansluta senare.

Den 19 december driftsätter Ownit sin utrustning varför den kan bli avbrott och störningar i uppkopplingen.

Här finns support om du behöver:

Stöter du på problem med bredbandet kan du ringa Ownits support. Supporten är öppen vardagar 8 – 22 och helger 10 – 19. Telefonnumret är 08 – 525 07 300. Det går även att maila support@ownit.se.