BRF Gästfriheten behöver nya styrelseledamöter

VILL DU ELLER DIN GRANNE SITTA I STYRELSEN FÖR VÅR BOSTADSRÄTTSFÖRENING?

Har du kunskap kring ekonomi, fastighet, projektledning, upphandling eller kommunikation? Eller finns det något annat du kan bidra med? 

Under det kommande året är det stora projektet dräneringen runt husen. Är du dräneringsexpert? Då är det här din chans till 15 minuter i rampljuset! 😉

Vill du ingå i styrelsen eller kan du tipsa om en granne som valberedningen kan kontakta? Det är inget hinder att du suttit i styrelsen tidigare. Som styrelseledamot kan du påverka platsen där du bor, lära känna dina grannar – och dessutom få ett arvode för detta. 

Vi söker just nu både ordinarie ledamöter och suppleanter. Arbetet för den nya styrelsen börjar efter årsstämman i maj. Du behöver inte vara med på årsmötet för att kunna bli invald i styrelsen. 

Hör gärna av dig till valberedningen med tips och frågor: 

Väl mött!

Signe & Hanna

  1. Att äga sin lägenhet innebär att man tar ett större ansvar för sitt boende jämfört med att vara hyresgäst. Som medlem i en bostadsrättsförening äger du tillsammans med de andra medlemmarna alla föreningens tillgångar. Detta innebär alltså att vi tillsammans har ansvar för planteringar, tvättstugor, gemensamma lokaler och mycket mera.