SENASTE NYTT FRÅN STYRELSEN

Hej granne!

Här kommer senaste nytt från styrelsen. 

Status underhållsprojekt 
Trapphusrenoveringen är klar. Så roligt att det blev så fint. Vi har haft slutbesiktning och Stork Housing kommer de närmaste veckorna åtgärda de missar som besiktningsmannen noterat, bla ska det målas ett till lager grönt på många dörrfoder. 

Byte av stammar och Relining av liggande stam i U-huset. Tepac är på plats och åtgärdar de brister vi har i den liggande stammen i U-huset, arbetet beräknas vara klart vecka 41. Det kan vara begränsad framkomlighet i källaren under denna tid så har du möjlighet att förvara exempelvis barnvagn på annan plats under tiden gör gärna det.

Ny Förvaltare
Vi har under våren träffat och tagit in anbud från olika förvaltare. Vi har nu skrivit avtal med Nabo som blir vår förvaltare från och med årsskiftet. Vi i styrelsen ser fram mot att inleda samarbetet med Nabo och hoppas att de brister vi upplevt med nuvarande förvaltare blir ett minne blott. Mer information om Nabo kommer.

Gruppavtal Ownit
Från 1/10 går vårt gruppavtal för bredband med Ownit i gång. Alla bostadsrätter i föreningen får då 250 mbit/s via fiberuttaget i hallen, vilket ingår i avgiften. Mer information om tilläggstjänster kan du hitta på Ownits hemsida. 

Glöm inte lufta elementen
Snart blir det kallare ute. Om ni då har det kallt inomhus kan det vara dags att lufta elementen. Är ditt element kallt är detta första åtgärden. Även om det luftats nyligen kan det behövas göras på nytt. Elementnyckel går att låna genom att maila till styrelsen@gastfriheten.se.

Städdag
Vi har nu spikat så städdagen infaller samma helger varje år, vilket förhoppningsvis gör att fler medlemmar har möjlighet att delta. På hösten ligger städdagen 3:e helgen i oktober och på våren 3:e helgen i maj. Det är inte bara ett tillfälle då vi tar hand om våra gemensamma utrymmen utan är även en chans att lära känna våra grannar. 


Vänliga hälsningar, 

Styrelsen, september 2021